UNFOLD / influencer marketing

 

Wat is influencer marketing waard?

 

Bij UNFOLD speelt influencer marketing een belangrijke rol binnen de geïntegreerde marketing campagne. Voor ieder merk en campagne bepalen wij de beste strategie om het merk op de lange termijn op te bouwen. Vanuit deze strategie gaan we synergetische relaties aan met influencers.

Influencers zijn waardevolle ‘content creators’ vanwege hun kennis en natuurlijke binding met de doelgroep en wij zien hen als ambassadeurs van onze merken.

 

Style Matters.

Creativiteit, authenticiteit, autoriteit én stijl doen ertoe. Voor onze merken zoeken wij altijd naar de beste match. Bij UNFOLD werken wij daarom ook met het hele scala aan tastemakers, van niche tot macro, sport, mode, design, health, mama of celebrities.

 

Offline Experiences.

Echte ontmoetingen; daarmee bouw je de sterkste band. Daarom organiseren wij graag events op inspirerende locaties zoals de nieuwste hotspot in de stad, het strand of in onze eigen Pop Up Venue. Events die zo fotogeniek zijn dat ze erom vragen online gedeeld te worden.

 

Onze visie

Het succesvol uitrollen van een campagne draait niet alleen om cijfers als het aantal volgers of clicks. Wij evalueren liever: “Bereiken we de juiste doelgroep? Hoe geloofwaardig is de combinatie van het bericht en het medium? Wat is de kwaliteit van de content? Wordt er op de juiste manier gelinkt?” Het gaat om het co-creëren van een boodschap die impact heeft.

 

Benieuwd naar hoe jij influencer marketing in je campagne kunt integreren? Lees dan onze whitepaper. Of bel | mail ons voor een afspraak:

Sylvia Avontuur, 020-4211226

sylvia@unfold360.com