UNFOLD / VENUE

Ben je op zoek naar een creatieve plek om je pop-up, expositie of lancering te hosten? De Venue van Unfold, gevestigd in een historisch pand aan de Prinsengracht 715, is als pop up venue te huur. Het pand is gunstig gelegen, in het ‘arty’ Spiegelkwartier en op loopafstand van shopping walhalla de Negen Straatjes en het Leidseplein.

De Venue leent zich uitstekend als galerie, maar ook voor lanceringen, showroom, pop-ups, workshops, boekpresentaties, closet sales en tentoonstellingen. De 75m2 aan creatieve ruimte heeft de stijl van een loft met charismatische Franse deuren die een schitterend uitzicht bieden op de gracht. Verwacht een hoog plafond en een mezzanine, ideaal als backdrop om je event vast te leggen. De Venue is uitgerust met alle nodige support, zoals wifi en een pantry om je event tot een succes te maken.

Met PR als core business, kunnen we jouw event naar ‘the next level’ tillen. We kunnen bijvoorbeeld helpen met het organiseren, aankondigen, het opstellen van een (VIP) guestlist, copywriting, fotografie, video reporting, PR, Social Media en influencer marketing.

 

 

Armada Music, Sugar Helsinki, Karvan Cevitam, Elle, Yeez Louise en Vandebron gingen je al voor. Wil je meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0031 (0) 20 421 12 26 of mail naar info@pressonly.nl